Βοήθεια σε όσους αναζητούν εργασία, από το JobDay του Δήμο Χαλανδρίου

job day Halandri1

 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τo διαδραστικό «#JobDay Αφετηρία – Δήμος Χαλανδρίου», που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία  και το Κέντρο Κοινότητας –Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η ημερίδα περιελάμβανε εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και απευθυνόταν  σε όσες / όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση της σωστής θέσης εργασίας, στοχεύοντας στην ενδυνάμωσή τους στον εργασιακό τομέα.

Συγκεκριμένα  αναπτύχθηκαν οι παρακάτω θεματικές:

  • Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος
  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τα social media στην αναζήτηση εργασίας
  • Ο ρόλος του LinkedIn στην αγορά εργασίας

Η δράση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις του κοινού και ενδιαφέρουσα συζήτηση που αφορούσε την αναζήτηση εργασίας και τη σωστή χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
karkinos mastou_3

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από τον Δήμο Χαλανδρίου και τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, με πρωτοβουλία

Περισσότερα
Οκτώβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031