Title Image

Προκήρυξη πλήρωσης οργανικών θέσεων καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου

Προκήρυξη πλήρωσης οργανικών θέσεων καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 34 & Φ. ΛΙΤΣΑ
152 34 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Τηλ.:   210 6860535-6
Fax : 210 6860536
E-mail: filarmoniki@0175.syzefxis.gov  

 Χαλάνδρι, 22/12/2009
Αρ. Πρωτ.: 522


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Πλήρωσης οργανικών θέσεων
 καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου
με την διαδικασία του Π.Δ. 524/17.6.1980


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ


Έχοντας υπ’ όψιν:


1) Τις διατάξεις:


Α) Του Ν 3584/2007 ‘’Κύρωση του κώδικα κατάστασης προσωπικού ΟΤΑ’’ (ΦΕΚ 143Α΄/28.6.2007) αρθ 179, 180 & 223.


Β)  Του Π.Δ. 410/88 (ΦΕΚ.191 Α).


Γ)  Του Π.Δ. 524/17-6-1980 ‘’Περί καθορισμού διαδικασίας επιλογής του επί συμβάσει εργασίας ιδιωτικού δικαίου τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού των ΟΤΑ” (ΦΕΚ. 143/Α΄/17-6-80).


Δ) Του Π.Δ.523/17-6-1980 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Π.Δ 476/21-5-1981 που αφορά στα ειδικά τυπικά προσόντα προσωπικού επί συμβάσει ιδιωτικού δικαίου προς πλήρωση οργανικών θέσεων ΟΤΑ ‘’ (ΦΕΚ132/Α/21-5-81).


Ε)  Του Ν.3274/2004 αρθ.30 παρ .2 ΦΕΚ.195/Α/19-10-04.


2) Την υπ’ αριθ. 30/2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Χαλανδρίου καλ/κου προσωπικού δεκατριών (13) θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
3) Την υπ΄αριθ. 36933/23355/15-10-2009 νόμιμη απόφαση του Γεν. Γραμ. Περιφέρειας Αττικής όσον αφορά την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
4) Το γεγονός ότι στον προϋπολογισμό οικ.έτους 2009 έχουν εγγραφεί πιστώσεις στους πιο κάτω κωδικούς:α) Κ.Α 15.6021.01 και β) Κ.Α. 15.6052.01.
5) Την υπ΄αριθμ. 42570/26992,14/12/2009 απόφαση του Γεν. Γραμ. Περιφ. Αττικής: ‘’Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής επιλογής καλ/κού προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ. αορίστου χρόνου στην Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου.


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι


Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με την διαδικασία του Π.Δ.524/80 και ειδικότερα:


Δ.Ε  Μουσικών δεκατριών (13) θέσεων ως εξής:
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΡΟΜΠΕΤΑ
• 2 θέσεις Μουσικών με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΡΟΜΠΟΝΙ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ  ΚΟΡΝΟ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΕΓΧΟΡΔΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ  ΚΙΘΑΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
• 1 θέση Μουσικών με την ειδικότητα ΕΓΧΟΡΔΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΚΡΟΥΣΤΩΝ  ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΦΑΓΚΟΤΟ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΜΠΟΕ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΕΓΧΟΡΔΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΙΑΝΟ
• 1 θέση Μουσικού με την ειδικότητα ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ


ΠΡΟΣΟΝΤΑ  ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ


Ι. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:


Οι υποψήφιοι πρέπει :


1) Να έχουν Ελληνική ιθαγένεια.


2) Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 55ο .


3) Να είναι υγιείς, αρτιμελείς και να έχουν φυσική κατάσταση κατάλληλη για την άσκηση – εκτέλεση  των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.


4) Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).


5) Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής  Ένωσης στη χώρα των οποίων δεν προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης.
                     
 
ΙΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ















ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 


ΘΕΣΕΙΣ


ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ


ΕΜΠΕΙΡΙΑ


 ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

 13 ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ                                   

Δίπλωμα ή Πτυχίον της αντιστοίχου ειδικότητος οργάνου ανεγνωρισμένου ωδείου της ημεδαπής ή αλλοδαπής και εν ελλείψει  υποψηφίων με το προσόν τούτο επαρκείς μουσικαί γνώσεις προσηκόντως αποδεικνυόμενοι.                                   
Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Μουσικής ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: Ινστιτούτου Επαγγελματικής κατάρτισης ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.


ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ


Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση της θέσης (Δ.Ε Μουσικών) από υποψήφιο με τα παραπάνω τυπικά προσόντα επιτρέπεται ο διορισμός με:
• Οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο σχολικής μονάδας   Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής


• ή ο υποψήφιος να βρίσκεται σε επίπεδο πτυχίου.

Προϋπηρεσία σε Δημοτική Φιλαρμονική


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 34 & Φ. Λίτσα, 152 34 Χαλάνδρι) από 30/12/2009 έως και 08/01/2010 (από 09:00 π.μ μέχρι 14:00 μ.μ ) τα ακόλουθα επικυρωμένα δικαιολογητικά:
1) Αίτηση (η οποία θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από τη Δημοτική Φιλαρμονική)
2) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δυο όψεις)
3) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού
4) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Το έτος γεννήσεως του υποψηφίου
• Ο Δήμος ή Κοινότητα εις τα μητρώα αρρένων ή το γενικό μητρώο δημοτών του οποίου είναι εγγεγραμμένος.
• Η  εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
• Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του
• Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιοδήποτε ειδικότητα στο δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ εφ΄  όσον δε εξήλθε της υπηρεσίας για ποια αιτία.
• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
• Ότι δεν παρεπέμφθη  με τελεσίδικο βούλευμα τίνι των εν αρθ.22 του ΠΔ 611/77 εγκλημάτων έστω και αν δεν επακολούθησε δίκη λόγω παραγραφής ως και αν εκκρεμεί εναντίων του οποιαδήποτε κατηγορία για πλημμέλημα ή κακούργημα.


5) Πιστοποιητικά εμπειρίας ως εξής:
Α) Για τους μισθωτούς του δημοσίου τομέα:
Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου, σε ΝΠΔΔ, ΟΤΑ α΄και β΄βαθμου σε Π.Ν.Ι.Δ. του Δημοσίου τομέα της παρ.1 του αρθ.14 του ν.2190/1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παρ.3 του αρθ.1 του ν.2527/1997 απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της.


Β) Για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα:
– Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (Αντίγραφο καρτέλας ενσήμων ή των τριμηνιαίων αποσπασμάτων ατομικού λογαριασμού ασφάλισης. 1 έτος = 300 ένσημα).
– Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
– Βεβαίωση εργοδοτών για τον χρόνο και το είδος της εργασίας του υποψηφίου.


Γ) Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:
– Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (Αντίγραφο καρτέλας ενσήμων ή των τριμηνιαίων αποσπασμάτων ατομικού λογαριασμού ασφάλισης. 1 έτος = 300 ένσημα).
– Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι εξετέλεσε συγκεκριμένες εργασίες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.
– Υποβολή μιας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικώς την διάρκεια της εμπειρίας.


Όταν εμπειρία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή
Για την εμπειρία, η οποία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, επιπλέον των λοιπών κατά περίπτωση δικαιολογητικών που απαιτούνται, ο υποψήφιος προσκομίζει:
1) Όταν κατά το ισχύον νομικό καθεστώς του κράτους η ασφάλιση των εργαζομένων για συγκεκριμένο επάγγελμα ή συγκεκριμένη σχέση εργασίας είναι υποχρεωτική:
– Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε και στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου.
– Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού, είτε πρόκειται για αμιγώς κρατική ή αμιγώς ιδιωτική ή μικτή ασφάλιση.
2) Όταν κατά το ισχύον νομικό καθεστώς του κράτους η ασφάλιση των εργαζομένων για συγκεκριμένο επάγγελμα ή συγκεκριμένη σχέση εργασίας είναι μη υποχρεωτική:
– Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε και στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου.
– Υπεύθυνη δήλωση του ιδίου του Ν. 1599/1986 στην οποία να αναγράφονται επακριβώς ο χρόνος απασχόλησης και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
– Βεβαίωση της αρμόδιας αρχής του κράτους στο οποίο απασχολήθηκε ότι η ασφάλιση για το συγκεκριμένο επάγγελμα ή τη συγκεκριμένη σχέση εργασίας, δεν είναι υποχρεωτική κατά τη νομοθεσία αυτού.
3) Όταν ο χρόνος εμπειρίας έχει διανυθεί σε υπηρεσίες δημοσίου χαρακτήρα της αλλοδαπής μπορεί να αποδεικνύεται και με βεβαίωση του αντίστοιχου δημόσιου φορέα.


Σημ.: Τα δικαιολογητικά του υποψηφίου ο οποίος επικαλείται εμπειρία που αποκτήθηκε στο εξωτερικό θα πρέπει να συνοδεύονται εκτός από τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα αυτών και από επίσημη μετάφρασή τους στην Ελληνική γλώσσα.


Όλα τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά συνυποβάλλονται μαζί με την αίτηση του υποψηφίου. Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης. (08/01/2010)


– Οι κάτοχοι σχετικών τίτλων σπουδών πέραν των προαπαιτούμενων δύναται να τους συνυποβάλλουν.
– Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά συστημένα έως τη λήξη της προθεσμίας    υποβολής (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου).
– Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από τρίτους εφ΄ όσον διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ


Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση τριμελούς επιτροπής επιλογής η οποία θα συνεδριάσει στη Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου στις 14/01/2010. Όσοι υποψήφιοι δεν υπέβαλλαν τα απαραίτητα-κατάλληλα δικαιολογητικά  αποκλείονται από την επιτροπή με αιτιολογημένη απόφαση. Όσοι από τους υποψηφίους πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα κληθούν νομίμως να συμμετάσχουν στις 20-21/01/2010  στην Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 34 & Φ. Λίτσα, Χαλάνδρι) και από ώρα 9 π.μ.  προκειμένου να υποβληθούν σε ακρόαση.
Οι εξεταζόμενοι υποψήφιοι στα πνευστά όργανα καλούνται να εκτελέσουν χωρίς συνοδεία και με δικό τους όργανο δύο μέρη Κονσέρτου ή Σονάτας (αργό-γρήγορο) υποχρεωτικό, επιπέδου ανωτέρας και επίσης άγνωστο μουσικό κείμενο εκ πρώτης όψεως (prima-vista).
Ο πίνακας των αποτελεσμάτων θα αναρτηθεί εντός πέντε (5) ημερών στη Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου και θα ισχύει για ένα (1) έτος από την κατάρτισή του.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ


Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να καταθέσουν εντός 10 ημερών από την ειδοποίησή τους από τη Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου πρόσθετα δικαιολογητικά τα οποία είναι τα εξής :
– Αντίγραφο φύλλου στρατολογικού μητρώου τύπου Α’ (για άνδρες)
– Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας από κατάλληλη υγειονομική επιτροπή.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
1) Η περίληψη της προκήρυξης να δημοσιευθεί ως ορίζει το ΠΔ 524/17.6.80.
2) Ολόκληρη η προκήρυξη να αναρτηθεί στη Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 34) και στο Δήμο Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 30).


 


Χαλάνδρι, 22/12/2009
Ο Πρόεδρος
 της Δημοτικής Φιλαρμονικής Χαλανδρίου



Μιχάλης Κόσσυβας