Το λεωφορείο της αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου έφτασε και στις πυρόπληκτες Αφίδνες

Το λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Χαλανδρίου γέμισε με την αγάπη και την αλληλεγγύη των Χαλανδραίων και έφτασε στις πυρόπληκτες Αφίδνες (Κιούρκα) του Δήμου Ωρωπού, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021.

Την προηγουμένη εργαζόμενοι του Δήμου, εθελοντές και αιρετοί φόρτωσαν στο λεωφορείο νερά, γάλατα, ξηρά τροφή, ζυμαρικά, ρύζι καθώς και χαρτικά, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.

Την αποστολή συνόδευσαν εκ μέρους του Δήμου Χαλανδρίου οι αντιδήμαρχοι Κώστας Γερολυμάτος και Χάρης Μαυρουδής καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημήτρης Χριστουλάκης ενώ τη βοήθεια παρέλαβε ο κοινοτάρχης Αφιδνών Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος.

Το προηγούμενο διάστημα, χάρη στην άμεση ανταπόκριση των Χαλανδραίων στο κάλεσμα του Δήμου, αντίστοιχη βοήθεια παραδόθηκε στις Ροβιές της Εύβοιας και σε χωριά της Γορτυνίας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
to taxidi tis trofis_1

Οι μαθητές του Χαλανδρίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Το ταξίδι της Τροφής» και στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Μια ακόμα δράση για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025, στην κεντρική λαϊκή

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031