Τα άτομα με αναπηρία μιλούν για θέματα εργασίας και επαγγέλματα

Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους πλήττονται περισσότερο από τις πολιτικές λιτότητας, καθώς οι ευκαιρίες συμμετοχής στην εργασία περιορίζονται, αλλά και το επίπεδο διαβίωσης χειροτερεύει.

Ωστόσο, μέσα σε αυτές τις συνθήκες κάποιοι συνάνθρωποί μας με αναπηρία δίνουν παραδείγματα αγώνα, δημιουργίας, αισιοδοξίας και επιτυχούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας. 

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας για την Αναπηρία, (3/12) ο δήμος Χαλανδρίου μας καλεί να   γνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να συζητήσουμε μαζί τους για θέματα εργασίας, ώστε να πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες και μηνύματα. 

Η εκδήλωση θα γίνει στο Κέντρο Νεότητας, (Αντιγόνης 56 και Δαναΐδων) την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00.

Συμμετέχουν επιστήμονες, καλλιτέχνες, αθλητές και πολιτικοί.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και στη γραμμή του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών

Ενημερώνουμε ότι αποκαταστάθηκε, από την Πέμπτη 23.7.26,  η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της κοινωνικής υπηρεσίας και του κοινωνικού παντοπωλείου δεν

Περισσότερα
Ιούλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031