Title Image

Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία

Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία

Με αφορμή την επιτυχία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής σημείωσε: «Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ κόντρα στην ομάδα των Χανίων και να απολαύσω την επικράτηση της ΑΕΧ και κυρίως το ήθος των αθλητών της στον αγωνιστικό στίβο. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει».

Μετά το πέρας του αγώνα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα ενώ ο κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, πρόεδρος του σωματείου χάντμπολ Αθήνας, απένειμε το κύπελλο.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Χαλανδρίου στέκεται σταθερά και έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια όλων των αθλητών του μαζικού και του σωματειακού αθλητισμού. Με επενδύσεις άνω των 5.000.000 ευρώ, από το 2014, έχει εξασφαλίσει την αναβάθμιση, την αδειοδότηση και την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών κέντρων. Με τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών και την επανίδρυση των δημοτικών προγραμμάτων άθλησης, το Χαλάνδρι προσελκύει όλο και περισσότερους νέους/ες που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.