Title Image

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-2021 –Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-2021 –Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Η δ/νση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει τους γονείς ότι δημοσιοποιήθηκε από την ΕΕΤΑΑ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα voucher που αφορά στη φιλοξενία νηπίων σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς – Δράση  «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από σήμερα 17 Ιουλίου 2020 έως τις 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 23:59.

Κάθε ενδιαφερόμενη μητέρα να συμμετάσχει θα πρέπει συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά την «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» στην ηλεκτρονική εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων») και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν.

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (κωδικοί taxisnet), αποκλειστικά της αιτούσας.

Η χρήση των ίδιων κωδικών θα απαιτείται και για την πρόσβαση στις ειδικές εφαρμογές οποιασδήποτε άλλης ενέργειας (υποβολή ένστασης, ενημέρωση για το αποτέλεσμα της αίτησης/ένστασης, λήψη voucher κ.α)

Σημειώνεται ότι για τους δημοσίους υπαλλήλους, που για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται στο πρόγραμμα, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ.

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ. Οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία της αίτησης στις σελ.:18-20.