Mentors of Europe Diversity – Ο Δήμος Χαλανδρίου συμμετείχε στο ευρωπαϊκό συνέδριο της σύμπραξης στην Ουγγαρία

Evropaiko synedrio symbraxis-Ougaria_1

Ο Δήμος Χαλανδρίου, ως εταίρος της σύμπραξης Mentors of Europe Diversity, μέσω της οποίας υλοποιούνται μια σειρά από προγράμματα κοινωνικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα,  συμμετείχε στο ευρωπαϊκό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, στις 8 Οκτωβρίου 2024.

Εκπροσωπήθηκε από τους αντιδημάρχους, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κώστα Ευθυμίου, Πολιτικής Προτασίας & Περιβάλλοντος κ. Χάρη Μαυρουδή, την ειδική σύμβουλο δημάρχου κ. Ειρήνη Κουνενάκη και στελέχη της δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας.

Στο  συνέδριο συμμετείχαν επίσης εταίροι από τις παρακάτω χώρες: Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, Ελλάδα, Β.Μακεδονία, Σλοβακία, Γαλλία, Ιταλία, Κύπρο, Ισπανία.

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των έργων, επισημάνθηκαν οι καλές πρακτικές και συζητήθηκαν σχετικές πολιτικές ανά χώρα.

Τέλος, αναδείχθηκαν οι ανάγκες που προέκυψαν από την υλοποίηση των προγραμμάτων, τέθηκαν στόχοι και έγινε σχεδιασμός της επόμενης προγραμματικής περιόδου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Karelleio_old_lady

Πρόγραμμα των ΚΑΠΗ – Μάιος 2025

Δείτε εδώ παρακάτω το πρόγραμμα: 

Περισσότερα
EFET1

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπάρες πρωτεΐνης

  

Περισσότερα
Sinedrio pROceed goes practice_16

Στο Χαλάνδρι το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes practice» για την ένταξη και απασχόληση των Ρομά

 Παρουσία του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γ. Σταμάτη Ο Δήμος Χαλανδρίου φιλοξένησε το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031