Drasi kata AIDS/HIV

Εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS/HIV(1η Δεκεμβρίου), διοργανώνουν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Εποπτείας Εθελοντισμού & Πολιτικών Ισότητας των δύο φύλων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Χαλανδρίου- παράρτημα ΡΟΜΑ, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας- Θετική Φωνή.

Στόχος  είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού με τη διανομή έντυπου υλικού και προφυλακτικών καθώς και τη διενέργεια δωρεάν και ανώνυμων διαγνωστικών ελέγχων, με μέθοδο rapid test από την Κινητή Μονάδα της  «Θετικής Φωνής-Checkpoint».  Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 17:00 έως τις 21:00 μ.μ  πλησίον της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Επιμορφωτικές ομιλίες για καθηγητές και γονείς από το  Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού Εφήβου Οικογένειας

Το Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού Εφήβου Οικογένειας του Δήμου Χαλανδρίου συνεχίζει τις επιμορφωτικές ομιλίες για θέματα μαθησιακών δυσκολιών, σε καθηγητές

Περισσότερα
Listeriosi

ΛΙΣΤΕΡΙΩΣΗ – Η Επικίνδυνη Τροφιμογενής Λοίμωξη και Μέτρα Προφύλαξης



Περισσότερα
Μάρτιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31