Δράση ευαισθητοποίησης για το AIDS από το Δήμο Χαλανδρίου, τη «Θετική φωνή» και τον ΕΟΔΥ

drasi gia to AIDS_1

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS, στις 6 Δεκεμβρίου 2024, η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και το Κέντρο Κοινότητας με  Παράρτημα ΡΟΜΑ,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών «Θετική Φωνή» και τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήσαν ενημερωτική εκδήλωση, στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον ιό, τους τρόπους μετάδοσης, εξέτασης και πρόληψης.

Η δράση περιλάμβανε:

  • Δωρεάν, ανώνυμο και εμπιστευτικό έλεγχο με δοκιμασίες ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για HIV, Ηπατίτιδα Β, Ηπατίτιδα C.
  • Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού
  • Δωρεάν διάθεση προφυλακτικών στο κοινό
Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Grafeio psyxikis ygeias_1

Επιμορφωτικές ομιλίες για καθηγητές και γονείς από το  Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού Εφήβου Οικογένειας

Το Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού Εφήβου Οικογένειας του Δήμου Χαλανδρίου συνεχίζει τις επιμορφωτικές ομιλίες για θέματα μαθησιακών δυσκολιών, σε καθηγητές

Περισσότερα
Μάρτιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31