Νέα δράση αλληλεγγύης με μαθητές στη Λαϊκή Αγορά

drasi mathiton stin laiki agora_1

Μια ακόμη ουσιαστική και συγκινητική δράση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά Χαλανδρίου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε», στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Ταξίδι της Τροφής».

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και γνήσια διάθεση προσφοράς, μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της περιοχής συμμετείχαν ενεργά στη συλλογή φρέσκων φρούτων και λαχανικών από τους πάγκους της αγοράς. Τα πολύτιμα αυτά αγαθά θα προσφερθούν στους ωφελούμενους της κοινωνικής δομής, ενισχύοντας με ουσιαστικό τρόπο την καθημερινή τους διατροφή.

Η επανάληψη αυτής της δράσης ανέδειξε, για ακόμα μία φορά, τη δύναμη της τοπικής κοινωνίας όταν ενώνεται για έναν κοινό σκοπό. Οι παραγωγοί της αγοράς, οι εθελοντές, οι εκπαιδευτικοί και κυρίως οι μαθητές απέδειξαν έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής και πηγή έμπνευσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης. Το παράδειγμα αυτό μας υπενθυμίζει πως, όταν η κοινωνία λειτουργεί με ανθρωπιά, υπευθυνότητα και αλληλοστήριξη, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
ektakti_anakoinosi

Προληπτικός ψεκασμός για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 21/8/2026, από τις 07:00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, προληπτικός ψεκασμός ακμαιοκτονίας, από συνεργείο της Περιφέρειας Αττικής,

Περισσότερα
Αύγουστος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31