Νέα δράση αλληλεγγύης με μαθητές στη Λαϊκή Αγορά

drasi mathiton stin laiki agora_1

Μια ακόμη ουσιαστική και συγκινητική δράση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά Χαλανδρίου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε», στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Ταξίδι της Τροφής».

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και γνήσια διάθεση προσφοράς, μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της περιοχής συμμετείχαν ενεργά στη συλλογή φρέσκων φρούτων και λαχανικών από τους πάγκους της αγοράς. Τα πολύτιμα αυτά αγαθά θα προσφερθούν στους ωφελούμενους της κοινωνικής δομής, ενισχύοντας με ουσιαστικό τρόπο την καθημερινή τους διατροφή.

Η επανάληψη αυτής της δράσης ανέδειξε, για ακόμα μία φορά, τη δύναμη της τοπικής κοινωνίας όταν ενώνεται για έναν κοινό σκοπό. Οι παραγωγοί της αγοράς, οι εθελοντές, οι εκπαιδευτικοί και κυρίως οι μαθητές απέδειξαν έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής και πηγή έμπνευσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης. Το παράδειγμα αυτό μας υπενθυμίζει πως, όταν η κοινωνία λειτουργεί με ανθρωπιά, υπευθυνότητα και αλληλοστήριξη, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

Ανακοίνωση (επαναπροκήρυξη) και έντυπα για πρόσληψη προσωπικού «Καλοκαιρινή φύλαξη με δημιουργική απασχόληση 2025, στα σχολεία» & «Αθλητική Κατασκήνωση 2025». .

Ανακοίνωση (επαναπροκήρυξη) για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (12 άτομα) για τις ανάγκες υλοποίησης των

Περισσότερα
Ιούνιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30