Ενημερωτική δράση του Δήμου Χαλανδρίου για την προστασία από έντομα και τις ασθένειες που μεταδίδουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ»

enimerosi_stegasi ergasia_III_clear

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ», συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων αγωγής υγείας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ωφελούμενων σε θέματα πρόληψης και φροντίδας υγείας.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, από τις 13:30 έως τις 15:00, πραγματοποιήθηκε στη Σολωμού 10 η ενημερωτική δράση με θέμα:
«Προστασία από ψύλλους, κουνούπια, τσιμπούρια, κοριούς και τις ασθένειες που μεταδίδουν».

Η δράση υλοποιήθηκε από την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Χαλανδρίου, Χαλάτση Ειρήνη (Απόφοιτος Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγος MSc), σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο σκοπός της δράσης ήταν η ενίσχυση της ενημέρωσης πολιτών και εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου σχετικά με ζητήματα πρόληψης, προσωπικής υγιεινής και προστασίας από έντομα που μπορούν να μεταδώσουν νοσήματα. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη συνολική μέριμνα του Δήμου για την προαγωγή της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση της κοινωνικής φροντίδας.

Ο Δήμος Χαλανδρίου συνεχίζει δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης, στηρίζοντας με συνέπεια τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας και των ωφελούμενων του προγράμματος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Μάρτιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031