Title Image

Ανακοινώσεις και αγγελίες

Ανακοινώσεις και αγγελίες

Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΑΕΔ: Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, για πρώτη φορά, οι άνεργοι θα μπορούν ηλεκτρονικά να εγγράφονται στο μητρώο, να αποκτούν κάρτας ανεργίας και να υποβάλουν αίτηση για το επίδομα ανεργίας, στο πλαίσιο της ψηφιακής μετάβασης του ΟΑΕΔ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ταυτόχρονη μείωση του συγχρωτισμού, λόγω του κορονοϊού.  Οι εγγραφές στο μητρώο για έκδοση δελτίου ανεργίας και οι αιτήσεις για το επίδομα ανεργίας αποτελούν περίπου τα 2/3 του συνολικού αριθμού επισκέψεων στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) και είναι οι μόνες υπηρεσίες για τις οποίες οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού από τις 16 Μαρτίου και μετά. Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος προσέλευσης στα ΚΠΑ2 με ραντεβού, καθώς όλες οι υπηρεσίες του Οργανισμού παρέχονται ηλεκτρονικά.  Για όσους ανέργους έχουν ήδη προγραμματισμένα ραντεβού, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο μητρώο ή/και την ηλεκτρονική αίτησή τους για το επίδομα ανεργίας, το ραντεβού τους θα ακυρώνεται.  Για όσους ανέργους έχουν αιτηθεί ραντεβού που ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο μητρώο ή/και την ηλεκτρονική αίτησή τους για το επίδομα ανεργίας, δεν θα προγραμματίζεται το ραντεβού.  Ραντεβού θα πραγματοποιούνται μόνο για όσους ανέργους δεν προχωρήσουν σε ηλεκτρονική εγγραφή ή/και αίτηση.  Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι έχει υλοποιήσει ένα εκτεταμένο σύνολο υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που περιλαμβάνει περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες για ανέργους, εργαζόμενους, εργοδότες και επιχειρήσεις. Υπενθυμίζεται πως η πρόσβαση νέων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς του TAXISnet.

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας: Εντός Απριλίου ενεργοποιείται το πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία για 36.500 άνεργους ηλικίας 18-67 σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ όπως είπε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης. Επίσης τόνισε πως όλα τα προγράμματα στήριξης των ανέργων του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ θα ξεκινήσουν σταδιακά από τον Μαϊο και θα αφορούν περίπου 100.000 ανέργους.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

1.Γρηγόρης Μικρογεύματα-Αποστολή βιογραφικού μέσω του site της εταιρείας

Store Manager (Δυτικά Προάστια, Βόρεια Προάστια) – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία σε θέση ευθύνης διοίκησης καταστήματος μαζικής εστίασης, καλή γνώση Αγγλικών, πελατοκεντρική αντίληψη, ανεπτυγμένες ικανότητες επικοινωνίας και διοίκησης ομάδας.

Πωλητές (Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Γέρακας, Παλλήνη) – Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, γνώση Αγγλικών

Barista (Γλυφάδα, Νίκαια, Γέρακας, Παλλήνη, Πικέρμι) – Απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό).

Διανομείς (Παλλήνη, Πικέρμι) – Απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, δίπλωμα οδήγησης, δικό του μηχανάκι.

2.ΑπολλώνιονΑποστολή βιογραφικού: hr@apollonion-bakery.gr

Ζαχαροπλάστες (Καλλιθέα, Νέα Ερυθραία, Άνω Βριλήσσια) – Απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα ζαχαροπλάστη, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, γνώση Αγγλικών, επαγγελματισμός.

Πωλητές (Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Κάτω Πατήσια, Χολαργός, Άνω Βριλήσσια, Γλυκά Νερά) – Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), καλή γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.

Barista (Καλλιθέα, Κάτω Πατήσια, Κολωνάκι) – Απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός.

3. Εκδόθηκε η 2Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/18.3.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του Υπουργείου Υγείας και οι αιτήσεις στο asep.gr ξεκινούν στις 30 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 30 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

4. Ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, ανακοινώνει την πρόσληψη 400 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να την υποβάλουν μαζί με το αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο email soxproslipsi@athens.gr (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα) από 26/3 έως και 30/3.  Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μόνο μία κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών διαφορετικών κατηγοριών συνεπάγεται την ακύρωση των αιτήσεων και τον αποκλεισμό των υποψηφίων.

5. ΟΚΑΝΑ – Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρούς Ψυχιάτρους ή Γενικούς Ιατρούς και Ιατρό Παθολόγο, υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος και ως ακολούθως:

Αττική: Ιατροί Ψυχίατροι ή Γενικοί Ιατροί ΠΕ : 7 θέσεις & Ιατρός Παθολόγος ΠΕ : 1 θέση

Tα γενικά και τυπικά προσόντα καθώς και η διαδικασία επιλογής των ενδιαφερομένων, αναφέρονται στην αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν, όπως και το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.okana.gr

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Οι ενδιαφερόμενοι, για όλες τις ειδικότητες της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, μπορούν να αποστείλουν την Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση ΜΟΝΟ με συστημένη επιστολή στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΟΚΑΝΑ Αβέρωφ 21, 10433 – Αθήνα . Για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος : 1144/26-3-2020 Πόλη: Ειδικότητα:

Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 28/03/2020 ημέρα Σάββατο και λήγει στις 16/04/2020 ημέρα Πέμπτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για ειδικότητες της ίδιας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από την περαιτέρω διαδικασία.

6. Με προσωπικό διαφορετικών ειδικοτήτων ενισχύονται γνωστές καπνοβιομηχανίες. Συγκεκριμένα:

Η καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξής της στην Ελληνική αγορά, επιθυμεί να στελεχώσει περαιτέρω τον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι θέσεις που δημοσιεύονται εδώ αφορούν την περιοχή της Αθήνας.

Γραφίστες (Αθήνα) – Πτυχιούχος ΤΕΙ/ΙΕΚ Γραφιστικής, άριστη γνώση περιβάλλοντος εργασίας macOSμ γνώση σουΐτας Adobe, άριστη γνώση Αγγλικών, πολύ καλή γνώση Microsoft Office, καλή γνώση προγραμμάτων 3D Design, εμπειρία στην δημιουργία videos ή σχεδιασμού περιεχομένου για social media, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση.

Η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International Inc, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και διανομείς τσιγάρων στην Ελλάδα. Προσλαμβάνονται:

Consumer Data Scientist (Αθήνα) – Πτυχίο Μαθηματικών ή Οικονομικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, εμπειρία 3 χρόνων στις επιστήμες δεδομένων, εξειδίκευση σε εργαλεία εξόρυξης δεδομένων όπως R/Python/SAS, γνώσεις στις βάσεις δεδομένων και SQL, άριστη γνώση Αγγλικών.

6.Ο όμιλος Φουρναράκης Α.Ε. είναι ένας πολύ γνωστός και ταχέως αναπτυσσόμενος προμηθευτής εργαλείων με εμπειρία στον κλάδο και γνώση του σχεδιασμού και της κατασκευής των εργαλείων. Αυτό το διάστημα προσλαμβάνει προσωπικό δεκατριών ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα:

Οδηγός Γ’ Κατηγορίας – Πιστοποίηση Επαγγελματικής Ικανότητας, εμπειρία στην μεταφορά και διανομή εμπορευμάτων με διαθέσιμες συστάσεις, δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, επαγγελματισμός.

Βοηθός Αποθήκης – Απολυτήριο Λυκείου, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, καθαρό ποινικό μητρώο, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.

Πωλητής Χονδρικής Ειδών Επιπλοποιίας – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, εμπειρία 2 χρόνων στον κλάδο ειδών επιπλοποιίας, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, ηλικία έως 40 ετών.

Υποστήριξη Πωλήσεων – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, εμπειρία 2 χρόνων σε εμπορικό τμήμα, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Logistics Specialist – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Εφοδιαστικής Αλυσίδας, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση λογισμικού ERP, γνώση λογισμικού WMS, γνώση MS Office, γνώση συστημάτων και διαδικασιών Logistics, καλή γνώση Αγγλικών.

Junior Logistics Coordinator – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Logistics ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση λογισμικού ERP, γνώση MS Office, άριστη γνώση Αγγλικών, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Sales, Marketing & Digital Support – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Μάρκετινγκ, εμπειρία σε εμπορικό τμήμα, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, εμπειρία σε διαχείριση social media και γνώση ηλεκτρονικών πλατφορμών, εξοικείωση με ERP, κάτοχος άδειας οδήγησης Ι.Χ.

Junior IT – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ Πληροφορικής, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό), πολύ καλή γνώση Αγγλικών, γνώση σε Microsoft λειτουργικά συστήματα, γνώση λειτουργίας δικτύων TCP\IP, γνώση Web εφαρμογών.

Export Sales Key Account Manager – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Μηχανικής, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, δίπλωμα οδήγησης Β’ κατηγορίας, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ.

Sales Key Account – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικών ή Τεχνικών Κατευθύνσεων, εμπειρία 5 χρόνων σε οργανωμένο και απαιτητικό περιβάλλον πωλήσεων, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, κάτοχος ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης, ηλικία έως 40 ετών.

Στέλεχος Γραφείου Κίνησης – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση σε κέντρο διανομής, καλή γνώση ERP συστημάτων, γνώση MS Office, άριστη γνώση Αγγλικών, ηλικία έως 35 ετών.

Customer Service​ – Πτυχίο ΑΕΙ, εμπειρία 2 χρόνων σε τμήμα πωλήσεων, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση Η/Υ, κάτοχος άδειας οδήγησης.

Υπεύθυνος Βάρδιας Αποθήκης – Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση ευθύνης σε κέντρο διανομής μεγάλης εταιρείας, ευχέρεια στη χρήση MS Office και προγραμμάτων WMS, γνώση Αγγλικών, ευελιξία ωραρίου.