Title Image

Προκηρύξεις και αγγελίες εργασίας

Προκηρύξεις και αγγελίες εργασίας

Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

⇒ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «Βοήθεια Στο Σπίτι»: Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τη μεγαλύτερη – σε αριθμό θέσεων – προκήρυξη μόνιμου προσωπικού του 2020. Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο ολόκληρη η προκήρυξη. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις θέσεις στο ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί ΕΔΩ.  Προθεσμίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων:

από 2 έως 17 Ιουνίου 2020 για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ
από 18 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2020 για υποψηφίους ΥΕ.

⇒ Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ανακοινώνει την πρόσληψη 109 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών και όχι πέραν της 31/12/2020.  Οι προσλήψεις αφορούν τις εξής ειδικότητες:  100 άτομα  ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών και όχι πέραν της 31/12/2020 ,  3 άτομα ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών και όχι πέραν της 31/12/2020, 6 άτομα  ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών και όχι πέραν της 31/12/2020 .  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου eam@culture.gr Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Πληροφορίες για την αίτηση και τα δικαιολογητικά θα βρείτε στην προκήρυξη ΕΔΩ.

«Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» 19 προσλήψεις χωρίς πτυχίο.  Ανακοίνωση ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεννέα (19) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες εστίασης και σίτισης, του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» που εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Πληροφορίες για την αίτηση και τα δικαιολογητικά θα βρείτε στην προκήρυξη ΕΔΩ.

2    Θέσεις  ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ- ΜΑΓΕΙΡΩΝ
16  Θέσεις   ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ
1    Θέση    ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

Προσλήψεις σε σούπερ μάρκετ: AB Bασιλόπουλος, My Market & LIDL. Πληροφορίες για τις θέσεις και αποστολή βιογραφικού ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων εταιριών.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ γραμματέας για κέντρο ειδικών θεραπειών παιδιού στο Μαρούσι ΄΄Κίνητρο και Κίνηση΄΄. Επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, καλή γνώση Microsoft Office. Πενθήμερο απογευματινό ωράριο. Eυχάριστο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Δυνατότητα έναρξης από τέλη Μαΐου 2020.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ εργάτης από μεγάλη εταιρία χαλιών ΄΄Εφραίμογλου αεβε΄΄ για πλήρη απασχόληση σε Ν. Ιωνία, Χολαργό, Ελληνικό. Απόφοιτος λυκείου, κάτοχος διπλώματος Β’ κατηγορίας. Τηλ.: 210 2772580.

H Premier Capital Ελλάς Α.Ε., Developmental Licensee των εστιατορίων «McDonald’s» στην Ελλάδα, ζητά προσωπικό για το εστιατόριό της στα Βριλήσσια, για την κάλυψη θέσεων:

Προσωπικό Εστιατορίου. Πληροφορίες και βιογραφικό μέσω www.skywalker.gr. Απαιτούμενα προσόντα:  Απολυτήριο λυκείου, IΕΚ ή ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος, Καλή γνώση αγγλικών απαραίτητη, Δυνατότητα για κυλιόμενο ωράριο απαραίτητη (διαφορετικές βάρδιες μέσα στην εβδομάδα), Ομαδικό πνεύμα, όρεξη για εργασία και πρωτοβουλία, Προϋπηρεσία σε σχετικό κλάδο θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Οδηγό – υπάλληλο αποθήκης ζητά μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες αθλητικών – οργάνων  γυμναστικής και εποχιακών ειδών.  Δίπλωμα: Γ’ Κατηγορίας με ΠΕΙ, Ηλικία: 25-40, Προϋπηρεσία: 1 έτος (σε ανάλογη θέση)/ Τύπος απασχόλησης: Πλήρης/ Είδος απασχόλησής: Διενέργεια δρομολογίων, παράδοση εμπορευμάτων, εργασίες αποθήκης / Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-16:00 / ΕΔΡΑ εργασίας: Αθήνα (Βοτανικός).  Βιογραφικό σημείωμα μέσω www.skywalker.gr – οδηγοί – 15.5.2020.