Κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης Χαλανδρίου – Ένας χρόνος λειτουργίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Xαλανδρίου, οι εθελοντές του ιατρείου ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής και υγειονομικής κρίσης, που έχει πλήξει μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Μια προσπάθεια, που παράλληλα και ταυτόχρονα με την ανακούφιση των συνεπειών αυτής της κρίσης, αναπτύσσει τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και την αμοιβαία προσφορά.
Η προσφορά της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ήταν και είναι πολύτιμη καθώς το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου είναι αυτόνομη  και αυτοδιαχειριζόμενη συλλογικότητα, που δεν εξαρτάται και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν επίσημο κρατικό φορέα, ΕΣΠΑ, ΜΚΟ, τράπεζες και εταιρείες.
Στη διάρκεια του ενός χρόνου λειτουργίας μας, σημαντική και έμπρακτη στήριξη στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης προσέφεραν και προσφέρουν η Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου και η «Αλληλεγγύη για Όλους» καθώς και τα Κοινωνικά Ιατρεία από όλη την Ελλάδα. Σε όλο αυτό το διάστημα δεχθήκαμε και δεχόμαστε καθημερινά την ανιδιοτελή στήριξη σε προσφορές υλικών και φαρμάκων, δωρεές ιατρικού εξοπλισμού και οικονομική ενίσχυση από πληθώρα φορέων, συλλόγων και συλλογικοτήτων αλλά και αλληλέγγυων πολιτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό (Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία ). Το γεγονός αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών λειτουργίας του (ιατρών, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων και πολιτών) και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ιατρική, οδοντιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους πολίτες που έχουν αδυναμία ή και δυσκολία πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους, Έλληνες, πρόσφυγες και μετανάστες χωρίς καμία απολύτως διάκριση.
Λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 5.00 μμ-8 μμ και Σάββατο 11.00 πμ-13.00 μμ, Αισχύλου 28 (απέναντι από τη ΔΟΥ Χαλανδρίου). Τηλέφωνο: 210-6894973

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Karelleio_old_lady

Πρόγραμμα των ΚΑΠΗ – Μάιος 2025

Δείτε εδώ παρακάτω το πρόγραμμα: 

Περισσότερα
EFET1

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπάρες πρωτεΐνης

  

Περισσότερα
Sinedrio pROceed goes practice_16

Στο Χαλάνδρι το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes practice» για την ένταξη και απασχόληση των Ρομά

 Παρουσία του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γ. Σταμάτη Ο Δήμος Χαλανδρίου φιλοξένησε το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031