Δωρεάν rapid test στον Δήμο Χαλανδρίου – το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) θα πραγματοποιήσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Χαλανδρίου, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022.

Τα rapid test θα πραγματοποιηθούν από τις 09.30 ως τις 15.00, στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
diatrofi kai ioseis

Διατροφικό Εγχειρίδιο με Τροφές που Θωρακίζουν την Υγεία μας Ενάντια στις Ιώσεις

Δείτε παρακάτω το Διατροφικό Εγχειρίδιο με Τροφές που Θωρακίζουν την Υγεία μας Ενάντια στις Ιώσεις 

Περισσότερα
ΔΕΠΙΣ_Κοινωνία ισότητας των φύλων_1

ΔΕΠΙΣ Δήμου Χαλανδρίου: «Μια κοινωνία που προωθεί την ισότητα των φύλων είναι μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική, πιο ανθρώπινη»

«Μια κοινωνία που προωθεί την ισότητα των φύλων είναι μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική, πιο ανθρώπινη», αυτό ήταν το

Περισσότερα
Μάρτιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031