Εκδρομή των ΚΑΠΗ στα Καλάβρυτα

Τη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων επισκέφθηκαν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου τα μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου. Οι Χαλανδραίοι/ες  επισκέφθηκαν την Αγία  Λαύρα και περιηγήθηκαν στην πόλη και στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, τιμώντας και την επέτειο μιας από τις χειρότερες σελίδες της γερμανικής κατοχής (Δεκέμβριος 1943).

Με την επίσκεψη στα Καλάβρυτα έκλεισε ο κύκλος των εκδρομών των ΚΑΠΗ για το 2017. Είχαν προηγηθεί οι εκδρομές στη Λειβαδιά, τη Νεμέα, τη Βραυρώνα,  στο Ξυλόκαστρο, το Ναύπλιο, καθώς και οι 7ήμερες διακοπές στη Λακωνία. Επίσης τα μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου έκαναν κοινές εξορμήσεις σε μουσεία, θέατρα και τη μονή Νταού Πεντέλης.
 


 


 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
enimerosi_stegasi ergasia_III_clear

Ενημερωτική δράση του Δήμου Χαλανδρίου για την προστασία από έντομα και τις ασθένειες που μεταδίδουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ»

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ», συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων αγωγής υγείας,

Περισσότερα
OPEKA afissa

Ενημερωτική δράση του Δήμου Χαλανδρίου για την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS (1η Δεκεμβρίου) και στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ»,

Περισσότερα
Δεκέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031