Title Image

Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας – Ενημερωτική ομιλία στο 3ο Νηπιαγωγείο

grafeio_psyxikisygeias

Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας – Ενημερωτική ομιλία στο 3ο Νηπιαγωγείο

Μια ακόμα ενημερωτική δράση για θέματα ψυχικής υγείας υλοποίησε το Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας.

Η εκδήλωση – ομιλία για τους γονείς των μαθητών/τριών με θέμα: «Προσαρμογή στο νηπιαγωγείο & άγχος αποχωρισμού» πραγματοποιήθηκε στο 3ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου, στις 20/10/2023. Οι ομιλίες έγιναν από την ψυχολόγο Κασσιανή Τρικαλιώτη και την ειδική παιδαγωγό Μαρία Καράμπελα του Γραφείου Ψυχικής Υγείας Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι γονείς και οι νηπιαγωγοί που παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε.

Καθοριστική στην υλοποίηση της εκδήλωσης ήταν η συμβολή της προϊσταμένης του 3ου Νηπιαγωγείου κ. Βασιλικής Χριστοπούλου.

Αξιολόγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών

Σημειώνεται ότι στο Γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού – Εφήβου & Οικογένειας του Δήμου προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες αξιολόγησης και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά, εφήβους και γονείς – οικογένεια από παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους και ειδικούς παιδαγωγούς.

Επικοινωνία
Αισχύλου 28
Δευτέρα έως Παρασκευή
08.30 – 16.00
210 6894444
paidopsy@halandri.gr