Title Image

Αγγελίες και ανακοινώσεις

Αγγελίες και ανακοινώσεις

Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Ελληνικά Ταχυδρομεία: Με 270 υπαλλήλους ενισχύονται άμεσα τα ΕΛΤΑ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για διάστημα 2 μηνών. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

  • ΔΕ Διανομέων (95 θέσεις)
  • ΔΕ Εσωτερικής Εμετάλλευσης (175 θέσεις)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες για τις θέσεις μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.elta.gr και www.workenter.gr & www.dikaiologotika.gr  .

Σούπερ μάρκετ METRO και My Market

Η εταιρία METRO και τα My market αναζητούν ικανούς υποψήφιους όλων των ειδικοτήτων. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, δείτε τις θέσεις και κάντε αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Κωτσόβολος

Η αλυσίδα καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μέλος του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά να προσλάβει προσωπικό για την στελέχωση συγκεκριμένων θέσεων. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας , δείτε τις θέσεις και κάντε αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

ΑΒ Βασιλόπουλος -Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος». Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας δείτε τις θέσεις και κάντε αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Praktiker

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, δείτε τις θέσεις και κάντε αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.