Title Image

Αγγελίες εργασίας και προκηρύξεις

Αγγελίες εργασίας και προκηρύξεις

Το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει για υπάρχουσες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι αγγελίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας και είναι στην ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Προκηρύξεις

⇒ Προκήρυξη του Δήμου Πειραιά  για την πρόσληψη 118 ατόμων εποχικών ή παροδικών αναγκών. Δείτε ΕΔΩ
⇒ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ΕΟΔΥ για ΠΕ Ιατρών με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο αντιμετώπισης πιθανών ύποπτων κρουσμάτων του κορονοϊού. Δείτε ΕΔΩ.
⇒ Προκήρυξη του Δήμου Αμαρουσίου για την πρόσληψη επτά ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο ΝΠΔΔ “Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου. Δείτε ΕΔΩ.

⇒ Ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ για την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) µηνών, συνολικά πενήντα (50) ατόµων για την κάλυψη αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. που εδρεύει στην Αθήνα. Δείτε ΕΔΩ.

Αγγελίες εργασίας

⇒ Θέση εργασίας για την ομάδα Ready της Vodafone για το κατάστημα Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Παλλήνης. Βιογραφικά και πληροφορίες στο https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/kariera/eukairies-karieras/katastimata

⇒Ζητούνται Υπάλληλοι Διαλογής Δεμάτων  από μεγάλη εταιρία ταχυμεταφορών (μέσω της erganet) Πλήρης απασχολήση.  Δευτέρα έως Σάββατο με ένα κυλιόμενο ρεπό.  Απογευματινό και νυχτερινό ωράριο. Μόνο άνδρες. Περιοχή: Βόρειος τομέας Αθηνών. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr (ανακοίνωση αγγελίεα; 10.11.2020).

⇒ Η εταιρεία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΕ», επιθυμεί να προσλάβει  στο τμήμα marketing BRAND MANAGER.

Περιγραφή, Προφίλ Υποψηφίου, απαραίτητα προσόντα και πήροφορίες για την θέση και την αποστολή του βιογραφικού σας στο link  https://careers.psichogios.gr/jobs.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον κωδικό αγγελίας «BM-MRK-2019» στο αντίστοιχο πεδίο που θα βρείτε στη φόρμα.

⇒ Η εταιρεία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΕ», ζητά ΓΡΑΦΙΣΤΑ για το δημιουργικό της τμήμα.

Περιγραφή, Προφίλ Υποψηφίου, απαραίτητα προσόντα και πήροφορίες για την θέση και την αποστολή του βιογραφικού σας στο link  https://careers.psichogios.gr/jobs.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον κωδικό αγγελίας «GDTP-20-10» όπου σας ζητηθεί.