Title Image

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και αιρετών έγινε στις 29 Ιανουαρίου 2019 η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου. Την εορταστική ατμόσφαιρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ιδρύματος Ζήση δημιούργησε η χορωδία 60+ (αποτελούμενη επί το πλείστον από μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου) που ερμήνευσε κάλαντα και παραδοσιακές μελωδίες υπό τη διεύθυνση μουσικοπαιδαγωγού Ρίας Θεοδώρου.

Τις ευχές του δημάρχου Σίμου Ρούσσου μετέφερε η αντιδήμαρχος Οικονομικών –Διοίκησης και Κοινωνικής Πολιτικής Ελενα Χριστούλη, η οποία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα διανεμηθούν στα μέλη του ΚΑΠΗ καροτσάκια για ψώνια, προσφορά της πολιτείας από τα έσοδα που προέκυψαν μετά την επιβολή τέλους στις πλαστικές σακούλες με σκοπό τη μείωσή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίτσα Γαλάνη ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέργιος Γκάκας ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουράσης, οι επικεφαλής παρατάξεων  Γιάννης    Λαδόπουλος, Λούλα Καρατζά, Γιώργος Θωμάς, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευγενία Κατούφα, Γεράσιμος Λυμπεράτος, Κωσταντίνα Μπούμπα, Ελένη Νιώτη, Μαρία Λοτσάρη, Νίκος Πράσσος και Κατερίνα Καζάνη.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα τρία φλουριά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν εντελώς δωρεάν τις εφταήμερες διακοπές που οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικές και τραγούδια από στελέχη της Φιλαρμονικής Χαλανδρίου, που έδωσαν την ευκαιρία στα μέλη των ΚΑΠΗ να χορέψουν και να διασκεδάσουν.