Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: Ενημέρωση εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων για την προστασία από πλημμυρικά φαινόμενα

pol_prost_enimerosi

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υλοποίησε στις 16/01/2025 εκπαιδευτική ενημέρωση, των διευθυντών, των προϊσταμένων, των υπευθύνων υλοποίησης των σχεδίων εκτάκτων αναγκών των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της πόλης μας, για θέματα προστασίας από πλημμυρικά φαινόμενα.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα θέματα:

  • «Εισαγωγή στα πλημμυρικά φαινόμενα στην Ελλάδα»
    Σανιδάς Πέτρος (MSc), υπάλληλος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου
  • «Πλημμυρικός κίνδυνος και προστασία στο σχολείο και το σπίτι»

Αντωνάκος Ανδρέας,  προϊστάμενος τμήματος Φυσικών Καταστροφών, υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολτικής Προστασίας Χάρης Μαυρουδής.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τον κ. Αντωνάκο για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού (16 άτομα) με σύμβαση ΙΔΟΧ, διάρκειας έως 5 μήνες, για τις ανάγκες της αντιπυρικής περιόδου 2025

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από Παρασκευή 6/06/2025 έως και Δευτέρα 16/6/2025. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση μαζί με

Περισσότερα
Ιούνιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30