Title Image

Δήμος Χαλανδρίου: Ο λαός του Χαλανδρίου αποδοκίμασε τα ψέματα και την τοξικότητα του κ. Ρώμα

vraveio_kina

Δήμος Χαλανδρίου: Ο λαός του Χαλανδρίου αποδοκίμασε τα ψέματα και την τοξικότητα του κ. Ρώμα

Ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» συνεχίζει, με νέα ανακοίνωσή του, με αφορμή την παγκόσμια διάκριση του Χαλανδρίου στα 6α Διεθνή Βραβεία Αστικής Καινοτομίας, την επανάληψη του γνωστού ψεύδους ότι το έργο ανάδειξης του Αδριάνειου Υδραγωγείου, έργο που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Ιούλιο του 2020, είναι μέρος της εξαγγελθείσας ένα ολόκληρο χρόνο αργότερα, το 2021, πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Αττικής για την ανάδειξη του υδραγωγείου και τους 8 δήμους, μέσω Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ).

Πρωτοβουλία της οποίας αγνοείται η τύχη, μιας και οι προμελέτες δεν έχουν γίνει, μέχρι σήμερα, οριστικές μελέτες, ούτε έχουν εγκριθεί από κανέναν φορέα, ούτε φυσικά έχουν δρομολογηθεί προς δημοπράτηση κάποια έργα σε κάποιον από τους 8 δήμους.

Ας συνεχίσει λοιπόν να περιφέρει με την ίδια αμετροέπεια τις ψευδολογίες του σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι πολύ νωπή ακόμα η εντολή των Χαλανδραίων, που αποδοκίμασαν τα ψέματα, τους εκβιασμούς και την τοξικότητα και επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη σταθερότητα, το σχέδιο και την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων της σημερινής διοίκησης που ο κ. Ρώμας αποκαλεί «ανθρωπάκια» και «θρασίμια».

Οι προσωπικές επιθέσεις, οι χαρακτηρισμοί και η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, για πολλοστή φορά, επιβεβαιώνουν ότι ο κατήφορος του κ. Ρώμα δεν έχει τέλος.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου, με πρότερη ανακοίνωσή του, έχει καταρρίψει τις αιχμές και τις υπόνοιες που άφησε ο κ. Ρώμας, με δημόσια δήλωσή του, ότι η κατάκτηση του 1ου βραβείου οφείλεται σε πολιτικές κινήσεις και σχέσεις άλλων – τους οποίους επικαλείται εν αγνοία τους, υποθέτουμε, ως «πρωταγωνιστές» για τη βράβευση του Χαλανδρίου. Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ.