Title Image

Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου στο 5ο τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου στο 5ο τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να μην χαθεί η επικοινωνία με τους μαθητές τους, όσο οι Παιδικοί Σταθμοί παραμένουν κλειστοί, οι παιδαγωγοί συνεχίζουν την παραγωγή ψηφιακού παιδαγωγικού υλικού και βίντεο.

Η σκυτάλη στις παιδαγωγούς του 5ου τμήματος Προσχολικής Αγωγής που ετοίμασαν μια σειρά από βίντεο για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά την 25η Μαρτίου. Και η γιορτή ξεκινάει με τις παιδαγωγούς να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.

Στη συνέχεια δείχνουν στα παιδιά πώς να φτιάξουν τσολιαδάκια

Αλλά και πως να φτιάξουν λευκά κρινάκια, όπως αυτό που πρόσφερε ο αρχάγγελος Γαβριήλ στην παρθένο Μαρία.

 

Οι παιδαγωγοί αποχαιρετούν τους μαθητές τους με φωτογραφίες από τις στολισμένες τάξεις και ένα θερμό μήνυμα για όλους:

«Στέλνουμε φωτογραφίες από το σχολείο μας, όπως το στόλισαν οι δασκάλες για να τιμήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα των Ελλήνων το 1821 και να τονίσουμε ότι είμαστε ευγνώμονες για όσα πρόσφεραν στις επόμενες γενιές των Ελλήνων οι ήρωες της ελληνικής Επανάστασης.

»Λυπόμαστε που δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την εθνική γιορτή μας μαζί με τους μαθητές μας αλλά ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες! Θέλουμε να διατηρήσουν τα παιδιά την εικόνα του σχολείου μας που “αντέχει” παρά τις αντιξοότητες των καιρών και τους περιμένει με ανυπομονησία, για να αναλάβουν δράση και να τον ομορφύνουν με την παρουσία και τις δημιουργίες τους».