Το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου φιλοξενεί τον Βασίλη Κωνσταντίνου

fotografiko ergastirio konstantinou1

Το φωτογραφικό έργο του Βασίλη Κωνσταντίνου παρουσιάζει το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου «Ο λόγος στην Εικόνα», την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στις  20.00, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρίας 11 & Τομπάζη).

Συντονίζει ο Μπάμπης Κουγεμήτρος, υπεύθυνος του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το φωτογράφο
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Φωτογραφία και Οπτικοακουστικές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία ξεκίνησε το 2007, παρακολουθώντας σειρά σεμιναρίων του Πλάτωνα Ριβέλλη. Το 2021 ολοκλήρωσε την πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Μήδεια”.

Από το 2007 μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε σειρά εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων οι ατομικές εκθέσεις της σειράς “Pregnant Pauses” στα διεθνή Φεστιβάλ Photoszene της Κολωνίας και Photometria στα Ιωάννινα, καθώς και στο Fringe Bath Art Festival στο Bath της Αγγλίας με τη σειρά “Eros and Thanatos”. Το 2018 συμμετείχε στην ομαδική έκθεση “Selfimages” στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με τη σειρά “Family Frames”. Μέρος της πρόσφατης σειράς του “Zen Whispers in the Wasteland” θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης CICA στη Νότια Κορέα.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Mikis Theodorakis 100_7

Με Ε. Πασπαλά, Ζ. Δούκα, Α. Ματαφιά, έντεχνο αλλά και ρεμπέτικα που συναντούν τα fado, κλείνει ο πρώτος κύκλος του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2025

Με τέσσερις δωρεάν για το κοινό, εκδηλώσεις συνεχίζεται την περίοδο 29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες

Περισσότερα
Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031