Title Image

Έκθεση «Καλλωπιστικά και ζιζάνια» από το Εργαστήριο Σύγχρονης Τέχνης του Δήμου Χαλανδρίου

Έκθεση «Καλλωπιστικά και ζιζάνια» από το Εργαστήριο Σύγχρονης Τέχνης του Δήμου Χαλανδρίου

Με την έκθεση «Καλλωπιστικά και ζιζάνια», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου στον κήπο του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, ολοκληρώνει το Εργαστήριο Σύγχρονης Τέχνης του Δήμου Χαλανδρίου μια ακόμα δημιουργική χρονιά, η οποία δεν ανακόπηκε παρά προσωρινά από τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Τα «καλλωπιστικά» και τα «ζιζάνια» που έχουν «φυτέψει» οι συμμετέχοντες ανάμεσα στα δέντρα του κήπου θα σας περιμένουν την Τετάρτη 1η Ιουλίου από τις 6 το απόγευμα και μετά.

Η έκθεση πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης. Η ανανεωμένη ομάδα από το Νοέμβριο του 2019 που ξεκίνησε τις συναντήσεις της, επεξεργάστηκε καλλιτεχνικά και θεωρητικά ζητήματα που αφορούσαν στο περιβάλλον ή γενικότερα τη «φύση σε κρίση». Και ξαφνικά, η «κρίση» μας βρήκε!

Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα συνέχισε διαδικτυακά εν μέσω κορωνοϊού, χάρη και στην ιδέα της συμμετέχουσας Ευγενίας Βακαλοπούλου, η οποία φιλοξένησε το πρότζεκ «Κωδικός 6» της ομάδας, στο «Ράδιο Ιστόφωνο». Στις συνθήκες της καραντίνας η ομάδα επεξεργάστηκε και το επίκαιρο ζήτημα του «ελέγχου» και συνέχισε να δουλεύει πάνω σ’ αυτό, μέχρι τη μέρα που τα μέλη της συναντήθηκαν ξανά στον κήπο του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

 Επισημαίνεται ότι η έκθεση πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο με παράλληλη τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης.

Δείτε όλο το πρόγραμμα της έκθεσης ΕΔΩ.