«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά» με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου

Στο δημαρχείο του Χαλανδρίου και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου βρέθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, οι αντιδήμαρχοι και οι εργαζόμενοι απόλαυσαν τα κάλαντα και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αντάλλαξαν δώρα και ευχές για Καλή Χρονιά!

Η Φιλαρμονική γιόρτασε με τα παιδιά

Τις προηγούμενες μέρες, η Φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου, παρουσιάζοντας το καινούργιο εορταστικό της πρόγραμμα. Η υποδοχή των παιδιών και των εκπαιδευτικών ήταν συγκινητική και η χαρά ξεχείλισε.

Οι χορευτικοί αυτοσχεδιασμοί των μαθητών ήταν εντυπωσιακοί και το ενδιαφέρον τους για το είδος και το ρόλο του κάθε μουσικού οργάνου, της ορχήστρας πολύ μεγάλο.

Ο αρχιμουσικός Κώστας Ιωαννίδης δήλωσε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας και απομόνωσης, η φετινές γιορτές ήταν μια ανάσα ελευθερίας και χαράς.

Με τη νέα χρονιά Η Φιλαρμονική θα ξεκινήσει τις επισκέψεις στα σχολεία με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με το κάθε όργανο, τους ήχους του και την ιστορία του.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
μικρή εικόνα εργαστήρια

11 καλλιτεχνικά εργαστήρια θα λειτουργήσουν φέτος στον Δήμο Χαλανδρίου – Στις 22 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές

Ξεκινούν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025 οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην πλατφόρμα https://demos365.chalandri.gr/ για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια 2025- 2026, που διοργανώνει

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031