Title Image

Ποδηλατούμε στα ίχνη του Αδριάνειου Υδραγωγείου: Αναλυτικό πρόγραμμα

Ποδηλατούμε στα ίχνη του Αδριάνειου Υδραγωγείου: Αναλυτικό πρόγραμμα

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ποδηλατούμε στα ίχνη του Αδριάνειου Υδραγωγείου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

8.45 π.μ.: Aναχώρηση για το Ολυμπιακό Χωριό. Σημείο συνάντησης είναι το Αμαξοστάσιο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου (παράδρομος Αττικής οδού και Λεωφ. Πεντέλης). Από κει θα γίνει η μεταφορά ποδηλάτων και αναβατών, όσων το έχουν δηλώσει, με οχήματα του Δήμου Χαλανδρίου. Τα ποδήλατα μπορούν να φορτώνονται από τις 8 π.μ.

9.45 π.μ.: Θα ξεκινήσει η εκδήλωση μας με παρουσίαση του Αδριάνειου υδραγωγείου από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, κα Γεωργουσοπούλου Θεοδώρα.

10.00 π.μ.: Εκκίνηση της ποδηλατικής διαδρομής.

11.15 – 11.30 π.μ. (κατά προσέγγιση: Άφιξη στο χώρο της ανάπλασης της ρωμαϊκής δεξαμενής του Αδριάνειου στο Χαλάνδρι, επί της Ελ Αλαμέιν. Θα μας μιλήσει η αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, κα Γλαράκη Κατερίνα.

12.30 μ.μ. (κατά προσέγγιση): Άφιξη στη δεξαμενή του Αδριάνειου στο Κολωνάκι και ξενάγηση από την Προϊστάμενη Νέων Δραστηριοτήτων της ΕΥΔΑΠ, κα Δημητρού Αικατερίνη.

13.00 μ.μ. (κατά προσέγγιση): Ξεκινάει η διαδρομή της επιστροφής στις Αχαρνές.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή σας. Ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά την Κυριακή και ευχόμαστε να έχουμε μια ευχάριστη ποδηλατάδα.