Title Image

Εκατοντάδες μικροί κολυμβητές έδωσαν και φέτος ραντεβού στο Χαλάνδρι

mikroi_kolymvites9

Εκατοντάδες μικροί κολυμβητές έδωσαν και φέτος ραντεβού στο Χαλάνδρι

Συνολικά, 280 παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών, από εφτά δήμους της Αττικής, συμμετείχαν στην 6η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης «Ευριπίδεια 2024», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας».

Συμμετείχαν μικροί κολυμβητές από τους δήμους Αμαρουσίου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παλλήνης και Χαλανδρίου.

Δείτε τα αποτελέσματα: all_results.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάνια Καραγιάννη, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Αλέξης Μαυραγάνης, Διαχείρισης Απορριμμάτων, Δημήτρης Βασιλόπουλος και Περιβάλλοντος, Χάρης Μαυρουδής καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Το παρών έδωσε και ο πρώην κολυμβητής και ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, Χαράλαμπος Παπανικολάου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά τους μικρούς αθλητές, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των συμμετεχόντων δήμων για τη θετική συνεισφορά τους, τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αθλητισμού για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης αλλά και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου, που την πλαισίωσαν.