Διεθνές βραβείο για το ντοκιμαντέρ του Δήμου Χαλανδρίου «Εμείς Όχι Εγώ»

Emeis Ego Oxi_1

Το ντοκιμαντέρ του Δήμου Χαλανδρίου Εμείς Όχι ΕγώTogether We Stand (διεθνής τίτλος), σκηνοθεσίας Σταύρου Στάγκου, που δημιουργήθηκε το 2023, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου, διακρίθηκε με το βραβείο σκηνοθεσίας και βραβείο καλύτερης ιστορικής ταινίας, στο World Film Festival (Remember the Future) στις Κάννες και επιλέχτηκε στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Documentaries Without Borders International Film Festival.

Και νέα προβολή στις 18 Μαρτίου

Επιπλέον η ταινία θα προβληθεί στον κινηματογράφο Λαΐς (Ιερά Οδός 48 & Μ. Αλεξάνδρου 134-136, ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός) στις 18 Μαρτίου, στις 21.00 στα πλαίσια του αφιερώματος Η πτώση των δικτατοριών και η άνθιση του νέου κινηματογράφου: Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδας

Στη διευρυμένη εκδοχή του ντοκιμαντέρ, με την οποία συμμετείχε στο World Film Festival συμπαραγωγός είναι η ΕΡΤ. 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

«Διενέργεια Δημοπρασίας για την Εκποίηση Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων στο Τέλος Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) και μεταλλικών τμημάτων (Scrap), εντός των ορίων του Δήμου Χαλανδρίου»

Δείτε αναλυτικότερα:   Περίληψη Διακήρυξης ΟΤΚΖ ΨΔΒΘΩΗΔ-Γ2Χ Οροι διακηρυξης Ρ0Θ9ΩΗΔ-6ΑΩ  

Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930