Title Image

Χριστούγεννα με χαμόγελο

Χριστούγεννα με χαμόγελο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Χριστουγεννιάτικο βαν, φέτος τα Χριστούγεννα, σας προσκαλούν όλους, στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει στην παραμυθένια πολιτεία του Δήμου Χαλανδρίου, 8 και 9 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία, από τις 12:00 έως τις 17:00.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Μπορείτε να βρείτε τα χριστουγεννιάτικα είδη από το Χαμόγελο του Παιδιού στο bazzar από τις 6 έως τις 14 Δεκεμβρίου καθώς και είδη του Οργανισμού αλλά και στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ,επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 210-7647760.