Title Image

Δείτε το πρόγραμμα του 3ου Διεθνούς ‘Verde-tec Forum’

Δείτε το πρόγραμμα του 3ου Διεθνούς ‘Verde-tec Forum’

Τη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς ‘Verde-tec Forum’ που διοργανώνεται από την Έκθεση ‘Verde-Tec’ θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ο Δήμαρχος του Δήμου Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και ο Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα ανακύκλωσης και Καθηγητής ΕΜΠ Γεράσιμος Λυμπεράτος.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση του κ. Λυμπεράτου θα πραγματοποιηθεί κάτω από τη θεματική ενότητα τη συνεδριακής εκδήλωσης ‘Η στρατηγική για την κυκλική οικονομία και η πρόκληση των Smart cities’ η οποία διοργανώνεται από τον εκδοτικό οίκο ‘Τεχνοεκδοτική / Τ-Press’ σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Η ομιλία του κ. Ρούσσου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου 1 (Workshop 1) στο θεματικό άξονα ‘Κυκλική Οικονομία Διαχείριση Αποβλήτων και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης’ που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Forum, 15 με 17 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον τριάντα συνεδριακές εκδηλώσεις και εργαστήρια, με περισσότερους από 180 ομιλητές.

Να σημειωθεί ότι στην Έκθεση ‘Verde-Tec’συμμετέχει και ο Δήμος Χαλανδρίου με δικό του περίπτερο.

Περισσότερες Πληροφορίες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Forum:

http://www.verde-tec.gr/el/default.asp?groupID=5