Title Image

Πραγματοποιηθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου παρουσία πλήθους πολιτών

Πραγματοποιηθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου παρουσία πλήθους πολιτών

Στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του δημάρχου  και του νέου δημοτικού συμβουλίου παρουσία πλήθους πολιτών, και εκπροσώπων φορέων της Πόλης.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  όπως ανέφερε στην ομιλία του,  η τελετή αυτή  πραγματοποιείται για τελευταία φορά στο χώρο του Παλαιού δημαρχείου μιας και οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου δημαρχιακού της  πόλης έπειτα από πολλά χρόνια έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει  η ανέγερσή του. Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία σε όλους τους νέους δημοτικούς συμβούλους και υπογράμμισε   ότι μετά την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στην αυτοδιοίκηση,   η ενότητα, οι συναινέσεις και ο διάλογος αποκτούν μεγάλη σημασία για τη λήψη των αποφάσεων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της Πόλης.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Θερμοπύλων και ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ.κ Ιωάννης, ο οποίος ευχήθηκε στους νέους δημοτικούς συμβούλους να επιτύχουν στο έργο τους για το καλό των δημοτών .

Ο δήμαρχος ορκίστηκε με πολιτικό όρκο ενώ ακολούθησε η ορκωμοσία με θρησκευτικό και πολιτικό ανάλογα με την επιλογή των δημοτικών συμβούλων.

Μεταξύ άλλων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου ήταν ο πρώην δήμαρχος, Κώστας Παττακός και ο βουλευτής Βορείου Τομέα B’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.