Σημαντική ανακοίνωση του δημάρχου Χαλανδρίου για την απόθεση των απορριμάτων

Ενόψει των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων και στον ΧΥΤΑ Φυλής, εξαιτίας των προβλέψεων του πολυνομοσχεδίου για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι για όσο καιρό διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις, η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν θα γίνεται κανονικά.

Καλούμε τους πολίτες να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων και την τοποθέτησή τους αποκλειστικά εντός των κάδων, μόνο στα απολύτως αναγκαία προς αποκομιδή.
Ομοίως πρέπει άμεσα να σταματήσει η απόθεση κλαδιών και υλικών κήπων.

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά και της αισθητικής της πόλης είναι καθήκον όλων μας.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει τα αιτήματα για απόσυρση των διατάξεων περί ιδιωτικοποίησης, ζητά την κατάργηση απαγόρευσης των προσλήψεων στους Δήμους και την κάλυψη των παγίων και διαρκών αναγκών τους με μόνιμο προσωπικό.

Ο δήμαρχος
Σίμος Ρούσσος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
apokries 2026_5

Απόκριες 2026 στον Δήμο Χαλανδρίου: Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους – Ξεχωρίζουν το 3ο Μαθητικό Καρναβάλι και το λαϊκό γλέντι στην πλατεία

Με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους και πολύ κέφι, ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει και φέτος τις Απόκριες και προσκαλεί κατοίκους και

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728