Title Image

Σε ιδρύματα μοιράστηκαν τα συσκευασμένα τρόφιμα που είχαν συλλεχθεί από χορηγίες για το καρναβάλι

Σε ιδρύματα μοιράστηκαν τα συσκευασμένα τρόφιμα που είχαν συλλεχθεί από χορηγίες για το καρναβάλι

Σε κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου μοιράστηκαν γλυκίσματα και τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από χορηγούς για τη διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού, η οποία ακυρώθηκε λόγω των πρόσφατων  κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σοκολάτες, δημητριακά, και άλλα είδη προσφέρθηκαν  στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα στην ΠΕΓΚΑΠ-NY (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων – Παιδιών Νοητικά Υστερούντων)  Χαλανδρίου στα σπίτια των Μελισσίων και του Αμαρουσίου του Χαμόγελου  του Παιδιού καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις αλυσίδες σουπερμάρκετ, «Ελομάς» και «Σκλαβενίτης»  που ανήκουν στους αρωγούς  των δράσεων του Δήμου και στέκονται  δίπλα μας σε κάθε  προσπάθεια  για το κοινό καλό. Η διανομή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής & Περιβάλλοντος Κώστα Ευθυμίου , Πολιτισμού & διοικητικών υπηρεσιών Σέργιου Γκάκα, Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης πολιτών Χάρη Μαυρουδή και της ειδικής συνεργάτιδας επικοινωνίας Βάλιας Χριστούλη.