Title Image

Δίνουμε αίμα – Νικάμε το φόβο

Δίνουμε αίμα – Νικάμε το φόβο

Την Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου, «Δίνουμε αίμα και νικάμε το φόβο». Ο Δήμος Χαλανδρίου με τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Δήμο και τους Προσκόπους Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου (Αντιγόνης και Δαναΐδων).

Την αιμοληψία θα πραγματοποιήσει ομάδα γιατρών και νοσηλευτών από το Νοσοκομείο Αλαξάνδρα.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, καλούνται να το δηλώσουν στα τηλ.: 213 2023917- 918 του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπό μας.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου έχει παραχωρήσει -με απόφαση δημάρχου- το Κέντρο Νεότητας του Δήμου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για αιμοληψίες, όσο διάστημα αυτό απαιτείται και βρίσκεται σε έξαρση η επιδημία του κορονοϊού. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τη σοβαρή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για αίμα, ο Δήμος Χαλανδρίου παραχωρεί

Χρήσιμη πληροφόρηση

Οι υποψήφιοι αιμοδότες μπορούν να δουν ΕΔΩ τα μέτρα για την ασφάλεια του αίματος έναντι της λοίμωξης από το νέο Κορωνοϊό COVID-19 και ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν φτάσουν στην αιμοληψία.