Title Image

Ευχαριστίες για τη στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου

Ευχαριστίες για τη στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζει με ανακοίνωσή του το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου, σε όλους όσοι στήριξαν το τελευταίο διάστημα τη Δομή με τις προσφορές τους.

Μεταξύ αυτών, η ιδιώτης κ. Γιάννα Γκαβάκου που πρόσφερε γάλα, το ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου που επίσης πρόσφερε γάλα και τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου που πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη καθαρισμού.

«Η κοινωνική ευαισθησία σας μας επιβεβαιώνει πως παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της κοινωνικής, οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, δεν έχει χαθεί το αίσθημα της αλληλεγγύης», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου εξακολουθεί να υποστηρίζει ανελλιπώς 1.200 ωφελούμενους. Όσο διαρκεί μάλιστα η υγειονομική κρίση η διανομή των τροφίμων γίνεται σε πολλές περιπτώσεις κατ΄οίκον.

Παράλληλα, στα μαγειρεία των τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου, από τη στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί το Κέντρο Βοήθειας, ετοιμάζονται σε καθημερινή βάση 140 γεύματα, τα οποία διανέμονται στους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος.