Title Image

Εγγραφές βρεφών και νηπίων στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου – Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις

Εγγραφές βρεφών και νηπίων στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου – Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους γονείς ότι οι εγγραφές στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής για την περίοδο 2020-2021 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου 2020.

Ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει και υποβάλλει αίτηση εγγραφής αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://preschool.chalandri.gr

Μετά την υποβολή της, η συμπληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση εκτυπώνεται, υπογράφεται από τον γονέα/κηδεμόνα και υποβάλλεται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ταχυδρομικά, είτε με απλή αποστολή, είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στην παρακάτω διεύθυνση:

Δήμος Χαλανδρίου
Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής
Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20
Τ.Κ. 15238 Πάτημα, Χαλάνδρι

Στο  φάκελο  εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη: «Εγγραφές- Δικαιολογητικά».

⇒ Όσοι γονείς/κηδεμόνες  επιθυμούν,  πριν  να υποβάλλουν  την αίτηση εγγραφής, να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις Βρεφονηπιακού ή Παιδικού Σταθμού, οφείλουν  να έρθουν  σε τηλεφωνική συνεννόηση με την προϊστάμενη του Τμήματος για το οποίο ενδιαφέρονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και  ώρες 8:00-15:00, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής  για την αποφυγή της  διασποράς του  κορωνοϊού  COVID-19 (σχετική εγκύκλιος  με αρ.πρωτ.29044/13-5-2020  του υπουργείου Εσωτερικών).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

⇒  Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής και της ταχυδρομικής αποστολής των δικαιολογητικών αρχίζει από την Δευτέρα  25 Μαΐου  2020 έως και την Παρασκευή  19 Ιουνίου  2020.

⇒  Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία 19 Ιουνίου 2020  δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά και  θα θεωρούνται εκπρόθεσμες. Στην περίπτωση αυτή ο γονέας/κηδεμόνας θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Δ/νση Προσχολικής Αγωγής, στο τηλέφωνο 210 6017054 (εσωτ.2 ) προκειμένου να του αποσταλεί η αίτηση μέσω email. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με απλή αποστολή, είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) την εκπρόθεσμη αίτηση, συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη  και  με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην παρακάτω διεύθυνση.

Δήμος Χαλανδρίου
Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής
Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20
Τ.Κ. 15238 Πάτημα, Χαλάνδρι

Στο  φάκελο  εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη: «Εγγραφές- Δικαιολογητικά-Εκπρόθεσμη Αίτηση».

Δείτε αναλυτικά όλους τους ενεργούς συνδέσμους που ακολουθούν:

Η διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και οι προϊστάμενες των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου καλωσορίζουν τους γονείς στη νέα αυτή διαδικασία εγγραφής και διαβεβαιώνουν ότι θα τους διευκολύνουν σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσουν.