Title Image

Έλενα Χριστούλη: «Το νέο δημαρχείο είναι ένα οραματικό έργο για το Χαλάνδρι»

Έλενα Χριστούλη: «Το νέο δημαρχείο είναι ένα οραματικό έργο για το Χαλάνδρι»

Τη σημασία της ανέγερσης του ιδιόκτητου δημαρχείου Χαλανδρίου, η οποία καθυστέρησε 20 ολόκληρα χρόνια, ανέδειξε η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εργοταξιακά Θέματα» και στη δημοσιογράφο Έλσα Παπαϊωάννου.

Η κ. Χριστούλη τόνισε μεταξύ άλλων τα οφέλη από την ανέγερση του δημαρχείου σημειώνοντας: «Το άμεσο και το μετρήσιμο όφελος προέρχεται βέβαια από την εξοικονόμηση των περίπου 320.000 που καταβάλει σήμερα ο Δήμος για την μίσθωση των ακινήτων που στεγάζουν τις υπηρεσίες του. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την κάλυψη άλλων αναγκών της πόλης».

»Πέραν τούτου με τη στέγαση όλων των υπηρεσιών του Δήμου σε ένα κτίριο θα εκλείψουν οι δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεργασία του υπηρεσιακού μηχανισμού, που έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσχέρεια σε διεκπεραίωση θεμάτων,  την αδυναμία ταχείας εξυπηρέτησης του πολίτη και την ταλαιπωρία εντέλει και των εργαζομένων και του κοινού. Είναι βέβαιο ότι η στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου σε ένα κτίριο θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών», τόνισε η κ. Χριστούλη.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκανε και στο γεγονός ότι το έργο θα δώσει νέες δυνατότητες στον πολιτισμό και στην τέχνη για τους ανθρώπους της πόλης, αλλά και για τους επισκέπτες της. «Το οραματικό για το Χαλάνδρι έργο, που έμεινε στα συρτάρια 20 ολόκληρα χρόνια, θα αναβαθμίσει αισθητικά το κέντρο της πόλης και θα δώσει νέες δυνατότητες στον πολιτισμό και στην τέχνη για τους ανθρώπους της πόλης, αλλά και για τους επισκέπτες της», σημείωσε η κ. Χριστούλη.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.