Title Image

Αγγελίες εργασίας και ανακοινώσεις

Αγγελίες εργασίας και ανακοινώσεις

Το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει για υπάρχουσες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι αγγελίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας και είναι στην ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο της δέσμης πρωτοβουλιών του «Bγαίνουμε Mπροστά», διοργανώνει για πρώτη φορά διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Αναζήτηση Εργασίας» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13.00 – 15.00.  Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία ή επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους και έχει ως στόχο την ενδυνάμωσή τους, με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, το elevator pitch – παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’, τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού και την αναζήτηση εργασίας μέσα από τα social media.  Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί δημόσια ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της, μέσω της πλατφόρμας Facebook του skywalker.gr, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτά ερωτήματα. Θα μεταδοθεί επίσης από το vgainoumemprosta.skywalker.gr μόνο για παρακολούθηση.

To Kariera.gr διοργανώνει Ημέρες Καριέρας Digital, τη μεγαλύτερη Digital συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 17-18/10/2020. Πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή στο  https://blog.kariera.gr/careerdays-2020-digi/?utm_campaign=careerdaysdigital .

Η Digital εκδοχή των Ημερών Καριέρας σου δίνει την δυνατότητα να συνδεθείς στις «Ημέρες Καριέρας» από οποιοδήποτε μέρος είσαι και να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις εργασίας με στελέχη εταιρειών που αναζητούν ταλαντούχους συνεργάτες, μέσω μιας σύγχρονης και ευέλικτης πλατφόρμας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σου.