Title Image

Ένα διαφορετικό «Χρόνια Πολλά» από τη Χορωδία 60+ του Δήμου Χαλανδρίου (βίντεο)

Ένα διαφορετικό «Χρόνια Πολλά» από τη Χορωδία 60+ του Δήμου Χαλανδρίου (βίντεο)

Η πανδημία δεν επέτρεψε φέτος στη Μικτή Πολυφωνική Χορωδία 60+ του Δήμου Χαλανδρίου να ψάλλει τα κάλαντα σε νοσοκομεία, ιδρύματα και σωφρονιστικά ιδρύματα, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.

Βρήκε όμως τον τρόπο να πει το δικό της «Χρόνια Πολλά» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανθρωπιάς. Το βίντεο που έφτιαξαν κάποια από τα μέλη της, με τη συνδρομή της μουσικοπαιδαγωγού και μαέστρου της χορωδίας κ. Ρίας Θεοδώρου, είναι φτιαγμένο με ελάχιστα μέσα, αλλά με μεγάλη διάθεση για ζωή και ελπίδα.

Όλα τα παραπάνω συμπυκνώνονται με τον καλύτερο τρόπο στα λόγια του κ. Κώστα Παπαδόπουλου: «Φέτος λόγω των συνθηκών δεν θα μπορέσουμε να πάμε στα ιδρύματα, στα νοσοκομεία, στις φυλακές, αλλά η σκέψη μας είναι πάντα σ’ αυτούς, τους αγαπάμε τους σκεφτόμαστε. Θέλουμε να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας που κάθε φορά μας δέχονται και μπορούμε για λίγο να τους ψυχαγωγούμε. Και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία, αισιοδοξία, υπομονή και στους έγκλειστους ανθρώπους των φυλακών, τους νέους που συναντάμε, να έχουν όλα τα παραπάνω και την ελπίδα ότι το μέλλον τους θα είναι καλύτερο και πιο ευοίωνο».

Η Χορωδία 60+ του Δήμου Χαλανδρίου απαρτίζεται από 55 μέλη και στη δεύτερη φάση της πανδημίας συνεχίζει τις συναντήσεις της διαδικτυακά. Στην πρώτη καραντίνα η μαέστρος και τα μέλη της επικοινωνούσαν καθημερινά μεταφέροντας τον …ιό της επικοινωνίας.