Οι εθελοντές αιμοδότες του Χαλανδρίου έστειλαν το μήνυμα: «Δίνουνε αίμα – Νικάμε το φόβο»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο  Δήμος Χαλανδρίου, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα».

Με την ενεργή συμμετοχή τους οι εθελοντές αιμοδότες ενίσχυσαν το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με 36 φιάλες αίμα, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπό μας.

 «Η θερμή ανταπόκρισή των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου, ειδικά μέσα σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, είναι ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό μήνυμα και μια ισχυρή απόδειξη ότι στο Χαλάνδρι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν μπαίνουν σε καραντίνα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι έδωσαν το “παρών”, ακόμα και αν δεν κατάφεραν σήμερα να δώσουν αίμα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ευθυμίου.

Σημειώνεται ότι συνολικά προσήλθαν 46 εθελοντές ενώ σημαντική ήταν η συμμετοχή μελών των 3 Συστημάτων Προσκόπων της πόλης, αλλά και των γυναικών που υπερκέρασαν –γεγονός όχι σύνηθες- τον αριθμό των ανδρών αιμοδοτών, όπως επισήμανε ο γιατρός του «Αλεξάνδρα», κ. Ηλίας Σταμούλης.

Στην εύρυθμη διεξαγωγή της διαδικασίας συνέβαλαν η Δημοτική Αστυνομία και η ειδική συνεργάτης του δημάρχου κ. Βάλια Χριστούλη.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

Ανακοίνωση (επαναπροκήρυξη) και έντυπα για πρόσληψη προσωπικού «Καλοκαιρινή φύλαξη με δημιουργική απασχόληση 2025, στα σχολεία» & «Αθλητική Κατασκήνωση 2025». .

Ανακοίνωση (επαναπροκήρυξη) για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (12 άτομα) για τις ανάγκες υλοποίησης των

Περισσότερα
Ιούνιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30