Εργαστήριο συμβουλευτικής για τη σύνδεση άνεργων γυναικών με την αγορά εργασίας – Με τη στήριξη της ΔΕΠΙΣ Χαλανδρίου

Εργαστήριο συμβουλευτικής για άνεργες γυναίκες που θέλουν να επανασυνδεθούν με την αγορά εργασίας, διοργανώνει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Rise Club με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χαλανδρίου και σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου και ώρα 10.00 π.μ.

Εισηγητές:

► Δρ. Όλγα Παπαδογεωργάκη, Hr Professional – Career Trainer and Development και Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Rise Club – «Δημιουργώ εργασιακό προφίλ, αναδεικνύω τα προσόντα μου».

Το σεμινάριο στοχεύει να προσφέρει πρακτικές συμβουλές δημιουργίας εργασιακού βιογραφικού και profile LinkedIn.

► Δρ. Ανδρόνικος Καλλίρης, Μεταδιδακτορικός ερευνητής ΕΚΠΑ, σύμβουλος Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. – «Εμπιστεύομαι τις δυνατότητές μου, συνδέομαι με την αγορά».

Το σεμινάριο στοχεύει στην εξοικείωση και ενδυνάμωση των γυναικών σχετικά με μεθόδους και διαδικασίες αποτελεσματικής προώθησης των προσωπικών και επαγγελματικών χαρακτηριστικών και των δεξιοτήτων τους (cv, συνοδευτική επιστολή, συνέντευξη επιλογής, προφίλ LinkedIn) στην αγορά εργασίας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
to taxidi tis trofis_1

Οι μαθητές του Χαλανδρίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Το ταξίδι της Τροφής» και στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Μια ακόμα δράση για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025, στην κεντρική λαϊκή

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031