Κέρδισε το χειροκρότημα η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ

Theatriko KAPI2

Μια ακόμα ξεχωριστή παράσταση μας χάρισε η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στο Θέατρο της Ρεματιάς.

Ανέβασαν το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ, σε σκηνοθεσία της Ανατολής Αθανασιάδου και με δυνατές ερμηνείες, μπρίο και υπέροχα κοστούμια, χάρισαν γέλιο και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Η δραστήρια και ζωηρή θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να παρουσιάσει παραστάσεις με ποιότητα και να δώσει το μήνυμα ότι κάθε ηλικία είναι κατάλληλη για καλλιτεχνική έκφραση και ξεδίπλωμα ταλέντων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Αντιγριπικός εμβολιασμός: Δωρεάν στα φαρμακεία με τον ΑΜΚΑ – Η σημασία της πρόληψης

  

Περισσότερα
Δημαρχος_Πρασινο Ταμείο_1

87 νέες μόνιμες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Χαλανδρίου – Ανοίγει ο δρόμος για τη μονιμοποίηση των 73 συμβασιούχων

Τη σύσταση 87 νέων θέσεων μόνιμου προσωπικού στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου προβλέπει ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ),

Περισσότερα
Οκτώβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031