Πρώτη Συνάντηση ‘Ανοιχτών Ομάδων’ την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όταν η “ΚΡΙΣΗ” στην ανθρώπινη σχέση και στα οικονομικά μας χτυπά και τη δική μας πόρτα, έρχεται μια πολύτιμη συνεργασία εκκλησίας και πολιτείας να μας στηρίξει.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου και η ενορία του Αγ. Γεωργίου Χαλανδρίου, διοργανώνουν με εφόδια την αγάπη για τον άνθρωπο, αλλά και την εξειδικευμένη γνώση, “ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” που απευθύνονται στους ενορίτες μας.


Οι ΟΜΑΔΕΣ θα διαπραγματεύονται θέματα που απασχολούν στην καθημερινότητα το σύγχρονο άνθρωπο όπως: σχέσεις στην οικογένεια, το άγχος στη ζωή μας, το διαζύγιο, τη φιλία, τις δυσκολίες στην εφηβεία, το πένθος και τον αποχωρισμό, την υπερκατανάλωση κλπ.


Οι “ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” θα φιλοξενούνται στον Ι. Ν. του Αγ. Γεωργίου (μικρή αίθουσα εκδηλώσεων) με συχνότητα 2 φορές το μήνα, ημέρα Τρίτη 18:00μμ – 20:00μμ και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2010.


Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στον πατέρα Χρύσανθο ή στον πατέρα Στέφανο (Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου). Επίσης στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στην κα Μακρή Αθανασία και στην κα Γιαλλουρίδου Ειρήνη, τηλέφωνα επικοινωνίας 210-6860525-26.


Το κάλεσμα αυτό έχει στόχο: “ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ”.



Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
θερμομετρο2

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ- ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ- ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ 

Περισσότερα

Ένα φορτηγό αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στο Κέντρο Κράτησης Αμυγδαλέζας – Η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται έως τις 8/8

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες στο Κέντρο Κράτησης Αμυγδαλέζας, έδειξαν οι κάτοικοι του Χαλανδρίου που ανταποκρίθηκαν

Περισσότερα
Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031