Μια παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη πολιτεία ζωντανεύει στις 8 Δεκεμβρίου στο Χαλάνδρι

Με το χριστουγεννιάτικο δέντρο να ανάβει τα φώτα του στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 17:30  το απόγευμα, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας που φιλοδοξούν να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου.

Τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα, η Παιδική Χορωδία του Δήμου, η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου, θα συμπληρώσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τραγουδώντας τα κάλαντα. Όσοι και όσες παραβρεθούν στη γιορτή θα απολαύσουν στη συνέχεια μια μαγική βραδιά με πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους, και ζογκλερικά κόλπα με κρυστάλλινες μπάλες, κορίνες, κρίκους, φωτιές ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν λιχουδιές και γλυκίσματα που θα προσφέρουν καταστήματα της πόλης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου.

Το παραμυθένιο καρουζέλ που θα είναι εγκατεστημένο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εορταστικής περιόδου στην κεντρική πλατεία θα χαρίσει σε παιδιά και ενήλικες μαγικές βόλτες από ψηλά. Από το χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης δεν θα λείψουν ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και άλλα μυθικά πλάσματα ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν κάνοντας μαζί τους δημιουργικές δραστηριότητες.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
ergastrio mousiko-kinitikis agogis Carl Orff

Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης: Διαθέσιμες θέσεις στην εκμάθηση μουσικών οργάνων και στη μουσικοκινητική αγωγή Orff

Το Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης του τμήματος Φιλαρμονικής και Μουσικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι στις 23.10.2025

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031