Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία με jazz και musical αποχρώσεις, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου 23).
Το Τμήμα των ΚΑΠΗ δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να συμμετάσχουν με οργανωμένη μεταφορά μέσω πούλμαν. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Όσα μέλη επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο Κεντρικό ΚΑΠΗ (210 6848380), ανεξαρτήτως του ΚΑΠΗ στο οποίο ανήκουν, προκειμένου να δεσμευθεί θέση στο πούλμαν έως και την Παρασκευή 12/12 στις 14:30.
Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Παναγιώτης Πετράκης, προσφέροντας μοναδικές ερμηνείες, γεμάτες ένταση, ευαισθησία και θεατρικότητα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένες μελωδίες, σύγχρονες συνθέσεις και έργα που αναδεικνύουν το εύρος, τον παλμό και τη δυναμική της Ορχήστρας.
Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα.



