Title Image

«Μαζί να τα φάμε» ξανά στο Χαλάνδρι – 25 Απριλίου 2021

«Μαζί να τα φάμε» ξανά στο Χαλάνδρι – 25 Απριλίου 2021

Το «Μαζί να τα φάμε» επιστρέφει και τον Απρίλιο (την Κυριακή των Βαΐων) για μία ακόμη διανομή, στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας.

Οι παραγγελίες δίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη 22 Απριλίου και οι παραγωγοί θα παραδώσουν είτε στην είσοδο του σπιτιού μας (επί του πεζοδρομίου), είτε με ραντεβού σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η διανομή των προϊόντων θα γίνει την Κυριακή 25 Απριλίου, εκτός εξαιρέσεων. (Σημ.: Οι παραγωγοί που θα παραδώσουν άλλη μέρα θα επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά).

Χρήσιμες πληροφορίες
⇒ Για πρακτικούς λόγους κάθε παραγωγός όρισε ελάχιστο ποσό ανά παραγγελία για να μπορεί να ανταπεξέλθει. Προτείνεται να γίνει συνδυασμός των παραγγελιών με φίλους και συγγενείς, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατόν τα σημεία των παραδόσεων.

⇒ Επειδή οι παραγωγοί έρχονται από μακριά, δεν υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης σε συγκεκριμένες ώρες. Οπότε είναι σημαντικό να δείξουμε όλοι υπομονή και κατανόηση.

⇒ Για τους πολίτες γειτονικών δήμων που πιθανόν ενδιαφέρονται, σημειώνεται ότι εναπόκειται στην ευχέρεια κάθε παραγωγού να μετακινηθεί σε όμορους δήμους για να παραδώσει.

⇒ Τα προϊόντα που επιθυμούμε να προσφέρουμε στο “καλάθι αλληλεγγύης”, μπορούμε να τα δώσουμε στους παραγωγούς οι οποίοι θα τα παραδώσουν μαζί με τις δικές τους προσφορές.

Πώς γίνονται οι παραγγελίες

Τηλεφωνικά: 210 6851450 (10-20:00) & 210 6847654 (17:00-20:00).
Ηλεκτρονικά: http://mazinatafame.blogspot.com/
Μέχρι την Πέμπτη 22.04.2021

Πότε θα γίνουν οι παραδόσεις

Την Κυριακή 25.04.2021, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικός τρόπος παράδοσης απευθείας με τον παραγωγό.

Τι πρέπει να προσέξουμε

  • Να δηλώσουμε σωστά το τηλέφωνο, τη διεύθυνση  και το όνομά μας.
  • Να τηρήσουμε τα ελάχιστα ποσά ανά παραγωγό.
  • Να έχουμε τα οφειλόμενα ποσά ανά παραγωγό σε μετρητά την ημέρα της παράδοσης και αν είναι δυνατόν να μην χρειάζονται ρέστα.

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ