Title Image

Τα ΚΑΠH Χαλανδρίου καλοδέχτηκαν τη νέα χρονιά

Τα ΚΑΠH Χαλανδρίου καλοδέχτηκαν τη νέα χρονιά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου στην όμορφη εκδήλωση που έγινε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνομουσικολογικού Ιδρύματος Πέτρου Γ. Ζήση.

Τον χαιρετισμό της δημοτικής αρχής μετέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Λυμπεράτος. Παρέστησαν επίσης η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» Μάνος Κρανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» Θάνος Τσιαμπάς και η εντεταλμένη σύμβουλος του τομέα Κοινωνικής Πολιτικής Ευγενία Κατούφα.

Στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους παρευρισκόμενους η κ. Ευγενία Κατούφα τόνισε: «Είχαμε μια επιτυχημένη χρονιά, ξεκινάμε το 2020 με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για τη δημιουργία περισσότερων προγραμμάτων πολιτισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης και δράσεων που ικανοποιούν την τρίτη ηλικία». Ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους τους υπαλλήλους που με την εργασία και το μεράκι τους συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου και προανήγγειλε ότι από το Φεβρουάριο θα λειτουργήσει και ομάδα Νοητικής Ενδυνάμωσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν  με πολύ όμορφο τρόπο η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ, υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άσπας Ανωγιάτη, που παρουσίασε ένα δρώμενο με θέμα την αγάπη και η μεικτή χορωδία 60+, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρίας Θεοδώρου, που παρουσίασε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι τρεις που κέρδισαν το φλουρί θα συμμετάσχουν δωρεάν στο επταήμερο διακοπών που οργανώνουν τα ΚΑΠΗ.