Title Image

140 μερίδες συσσιτίου ετοιμάζονται καθημερινά στα μαγειρεία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου

140 μερίδες συσσιτίου ετοιμάζονται καθημερινά στα μαγειρεία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου

Και σήμερα Μ. Παρασκευή οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλανδρίου βρίσκονταν από νωρίς στη θέση τους, στα μαγειρεία των τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου, όπου από τη στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί το Κέντρο Βοήθειας, ετοιμάζονται γεύματα για τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος.

Με αγάπη και φροντίδα ετοίμασαν και σήμερα 140 μερίδες συσσιτίου που διανεμήθηκαν, όπως και όλες τις προηγούμενες μέρες, στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος που βρέθηκε το πρωί και στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους για τη σημαντική συμβολή τους στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, covid 19 .

Η έκτακτη αυτή συνδρομή του Δήμου αφορά κυρίως ηλικιωμένους, αλλά και κάθε συμπολίτη μας που ανήκει σε ευπαθη ομάδα και διαβιεί χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Βοήθειας του Δήμου Χαλανδρίου που λειτουργούσε ήδη με τρεις τηλεφωνικές γραμμές έχει πλέον και το δικό του τετραψήφιο αριθμό, το 1526, για τη διευκόλυνση των πολιτών.

Παράλληλα με την έκτακτη συνδρομή στους συμπολίτες μας που πλήττονται λόγω της υγειονομικής κρίσης, οι δομές του Δήμου Χαλανδρίου συνεχίζουν την υποστήριξη των ωφελουμένων. Τις προηγούμενες μέρες το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου διένειμε τρόφιμα σε 1.200 άτομα.