Title Image

Η χορωδία τρίτης ηλικίας 60+ στο ειδικό κατάστημα κράτησης ανήλικων Αυλώνας

Η χορωδία τρίτης ηλικίας 60+ στο ειδικό κατάστημα κράτησης ανήλικων Αυλώνας

Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων του Αυλώνα τραγούδησε  την Τετάρτη 22 Μαΐου η Χορωδία Τρίτης Ηλικίας  60+ του δήμου Χαλανδρίου.  Υπό τη διεύθυνση της  Ρίας Θεοδώρου ερμήνευσε έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου και παραδοσιακά τραγούδια, προσφέροντας  μία ώρα χαράς, ψυχικής και πνευματικής ανάτασης στους νεαρούς κρατούμενους, οι οποίοι τραγούδησαν, χόρεψαν και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.

Η ομάδα  παρέδωσε επίσης στο κατάστημα  γλυκίσματα και ρούχα που με χαρά πρόσφεραν τα μέλη, καθώς και πολλά  φάρμακα που διέθεσε το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Η διεύθυνση των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου και η μαέστρος ευχαριστούν τον διευθυντή του Καταστήματος Χριστόφορο Γιαννακόπουλο, την προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Μαρούσα  Απειρανθίτου και τον διευθυντή του σχολείου Πέτρο Δαμιανό για την θερμή υποδοχή και την ευκαιρία που έδωσαν στα μέλη της χορωδίας να έχουν αυτήν ιδιαίτερη χαρά και την δυνατή εμπειρία αλληλεγγύης. Επίσης ευχαριστoύν τη φιλόλογο Αρετή Χαραμιδοπούλου – μέλος της Χορωδίας για την επιμέλεια του λογοτεχνικού κειμένου που διάβασε και συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τους χαιρετισμούς και τις ευχές από τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο για ευόδωση των προσπαθειών και των επιθυμιών των κρατουμένων μετέφερε η εντεταλμένη για τα ΚΑΠΗ δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα που συνόδευσε τη χορωδία.